• Gabus Alam TPE Yoga Mat
  • Karet Alami PU Yoga Mat
  • Produsen Tikar Yoga Dicetak PVC
  • Digawe saka bahan ramah lingkungan

  • Pabrik kita kabeh duwe sertifikat BSCI

  • Saben produksi akeh dipriksa kaping pindho

  • Kita duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing bidang olahraga

  • Mung kita sing bisa ngasilake tikar berkualitas tinggi ing China

  • babagan

Babagan awake dhewe

Suzhou Everglory Imp & Exp Co., ltd sing dununge ing Suzhou, cedhak Shanghai, kita duwe spesialisasi ing produk yoga lan duwe luwih saka 15 taun pengalaman ing bidang iki. Pabrik Everglory duwé 4 lini produksi kanggo mat mat yoga sing béda-béda, ambané lahan 53000sqm. Produk utama kalebu tikar yoga kebugaran NBR kapadhetan, tikar yoga karet PU karpet alami, tikar yoga TPE gabus alami, blok yoga gabus, tikar yoga dicetak PVC, lsp. Kabeh pabrik duwe sertifikat BSCI. Kita duwe luwih saka wolung puluh tenaga kerja, 5 inspektur bakal nyoba saben akeh kualitas produksi kaping 2.

Maca liyane